MENÚ
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Actes de celebració del 20è aniversari de l’AEiG Arrels
dimarts, 1 de març de 2016 per AEiG ARRELS

L’Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu organitza durant els propers mesos una sèrie d’actes oberts a tothom que vulgui participar-hi per celebrar el 20è aniversari de la seva fundació.

El primer d’aquests actes serà un Holi festival, una activitat que tindrà la pols de colors i infants i joves com a protagonistes. Es farà el proper dissabte 12 de març del 2016 a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça de Dalt Vila de Manlleu i, un cop finalitzat, hi haurà berenar per tothom. La programació segueix amb una caminada popular el diumenge 20 de març, que sortirà a les 8 del matí a davant dels caus de l’AEiG Arrels (carrer Enric Delaris, 68) i tindrà un recorregut de 14 quilòmetres aproximadament. La inscripció és gratuïta i es farà just abans de començar; inclourà esmorzar i punt d’avituallament. El 30 dissabte d’abril, a partir de les 4 de la tarda, tindrà lloc la pintada d’un mural commemoratiu del 20è aniversari als caus de l’AEiG Arrels. El sopar d’aniversari del dissabte 7 de maig posarà punt i final als actes de celebració: partir de 2/4 de 9 del vespre, totes aquelles persones que han format i formen part d’aquesta petita gran família estan convocades a compartir una vesprada plena de sorpreses que acabarà amb un concert en acústic del grup de versions manlleuenc Sixtus. Amb totes aquestes activitats, l’entitat pretén compartir amb tota la població la celebració, alhora que es recorda el bagatge del projecte i tota la feina feta des de la seva fundació.

El 1995 va néixer a Manlleu un projecte ambiciós que, amb el voluntariat com a base, pretenia treballar els valors escoltes a través de l’educació en el lleure. Són desenes de persones les que han passat per l’Agrupament, posant el seu petit granet de sorra i fent créixer les arrels del projecte, consolidant-lo i convertint-lo en una eina al servei de l’assoliment d’un món més just. Jugar al carrer, fer activitats, tallers, sortides, campaments i participant en la vida social i cultural del nostre poble ha estat, és i serà la nostra manera de contribuir a transformar la societat i el món en què vivim, tot convertint els infants i joves en els protagonistes de les seves experiències, del seu aprenentatge i del seu creixement personal.

I l’Agrupament no està sol en aquesta tasca. Forma part d’un moviment d’abast mundial: l’escoltisme i el guiatge, format per més de 28 milions de persones que treballen incansablement per un món millor.

Esperem poder compartir amb totes i tots vosaltres els actes de celebració del nostre 20è aniversari!

20 anys fent arrels. 20 anys educant en el lleure per la transformació social.

CceBpJ_W0AA34B-


No es permet deixar comentaris

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa