MENÚ
»
S
I
D
E
B
A
R
«
3. Qui som?
dimarts, 1 de novembre de 2011 per AEiG ARRELS

L’Agrupament Escolta i Guia Arrels som una entitat on els caps ens dediquem de forma voluntària a treballar per l’educació en el lleure d’infants i joves mitjançant el mètode escolta i guia, el qual pretén que els nois i noies siguin els propis protagonistes de fer que el seu creixement i aprenentatge sigui actiu i compromès amb ells mateixos i l’entorn que els envolta.

Els caps tenim diferents interessos, a més a més d’estudiar, treballar i dedicar-nos a altres activitats com la música, danses tradicionals i practicar esport, ens agrada participar voluntàriament a l’Agrupament per poder compartir tot d’experiències amb els nens i nenes i els mateixos companys.

L’Agrupament consta de 5 grups, segons l’edat dels nois i noies, anomenats unitats o branques (veure l’apartat 5). A banda de repartir-nos en els diferents grups d’edat, els caps ens organitzem amb comisions com ara Castanyada, Sant Jordi, Comunicació, Manteniment, Familiar…I  a més a més hi ha l’Equip d’Agrupament, aquest és el següent:

  • Cap d’Agrupament: Andrea Jiménez
  • Responsables Pedagògiques: Blanca Hortal  i Rosalba Capdevila
  • Secretària: Meritxell Colomer
  • Tresoreres: Ada Colomer i Irene Canudas

Alhora, tenim també un Grup de pares que participa en la preparació de les trobades familiars. És un grup on tots els pares hi estan convidats, i al qual agraïm molt el seu compromís i la seva il·lusió de implicar-se també a l’Agrupament. Alhora us proposem a totes les famílies una sèrie d’activitats durant al curs per aconseguir entre tots una cohesió que ens faci més fàcil la tasca en la que estem immersos.


No es permet deixar comentaris

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa